Painting the Past Mint

Bent u op zoek naar een heldere, verfrissende verfkleur van Painting the Past? Mint is dan – met zijn licht blauwgrijze kleur – het einde van uw zoektocht. Zacht, tijdloos en erg mooi. Kijk verder voor gebruikerstips van Painting the Past verf.

Waarom Painting the Past Mint?

Met een 103-delige collectie van Painting the Past kleuren zou u zich af kunnen vragen waarom Mint nou precies de juiste kleur is voor uw interieur. Om te beginnen is Mint een hele bijzondere kleur door de verfrissende uitstraling. De snoepjes met mint staan bekend om die smaak, maar ook de kleur neemt die eigenschap over. Voor een tijdloos karakter én eeuwige schoonheid kunt u het beste kiezen voor Painting the Past Mint.

Mint maakt onderdeel uit van de Shabby Chic kleuren op de Painting the Past kleurenkaart. Deze kleurcategorie heeft als doel het antieke karakter op te roepen. Veelal wordt deze verf – of meubelverf – gebruikt om moderne meubels een oude uitstraling te geven. De lichtblauwe mint kleur heeft ook deze eigenschap. Daarom is deze tint niet alleen verfrissend, maar bevat het ook een wonderbaarlijke warmte door het eeuwenoude karakter van deze kleur.

Ten derde is Mint niet alleen beschikbaar in matte muurverf, maar ook in Painting the Past Eggshell Finish met een zijdeglans afwerking! Zo kunt u deze kleur gebruiken voor het gehele interieur, inclusief radiatoren, MDF en meubels. Deze kleureenheid zal zorgen voor een beeldschoon en samenhangend geheel.

Gebruik van Painting the Past Mint

Met zo’n bijzondere kleur Painting the Past krijtverf wilt u er natuurlijk alles aan doen om het resultaat zo mooi mogelijk te laten zijn. Matt Emulsions krijtverf en de finishes bevatten een iets andere gebruiksaanwijzing, zodat per verfsoort wordt omschreven waar u op moet letten tijdens het gebruik. De overeenkomst is wel dat bij beide een licht gestreept effect ontstaat als u de verf aanbrengt met een kwast. Dit is typisch voor elke krijtverfsoort en zorgt voor een leuk effect.

Eggshell en Matt Finish zijn laksoorten die speciaal geschikt zijn voor hout, muren, radiatoren en MDF. Wilt u uw meubels verven? Ook daar kunt u Eggshell of Matt Finish voor gebruiken. Voor een behandeling van voorwerpen met deze prachtige laksoort in mint kleur is het van belang dat de ondergrond goed schoon en droog is. Daarnaast wordt aangeraden om het betreffende oppervlak licht op te schuren voor een betere hechting.

Met behulp van een acrylkwast of acrylroller kunt u vervolgens de kleuren in 2 of 3 lagen aanbrengen. Bij sterk zuigende oppervlakken, zoals zacht hout, wordt geadviseerd om de eerste verflaag met 30% water te verdunnen.

Matt Emulsions, een prachtige Painting the Past krijtverf, is wellicht de beste muurverf die u kunt krijgen. Na de ondergrond droog- en stofvrij gemaakt te hebben is het heel eenvoudig om gelijk – zónder gebruik van primers – de eerste verflaag aan te brengen met behulp van een vachtroller of kwast. Deze verf kan ook uitstekend als buitenverf gebruikt worden, hoewel de donkere kleuren wel iets sneller zullen vervagen ten opzichte van gebruik binnenshuis.


Menu