Meubels verven: de mooiste meubels met Painting the Past

Meubels zijn wellicht de belangrijkste items in elk interieur en verdienen daarom een speciale behandeling. Painting the Past heeft drie verfsoorten die u kunt gebruiken voor het verven van meubels. Lees verder voor meer informatie of bekijk onderstaande video.


Een overzicht van Painting the Past Meubelverf

Om u een overzicht te geven met de drie soorten meubelverf en de verschillen kunt u gebruikmaken van de onderstaande omschrijvingen.

  • Painting the Past Paste Wax is een hele speciale, krijtachtige was. Deze was kunt u kopen in vier kleuren: wit, grijs, taupe en blank. Door het aanbrengen van deze meubelwas op blank hout of op een geverfde ondergrond ontstaan waanzinnige effecten. Als u uw oude meubels wilt verven en uw meubels een antieke look wilt geven, kunt u gebruik maken van Paste Wax.
  • Painting the Past Eggshell is een laksoort met zijdeglans afwerking dat speciaal geschikt is voor hout of metaal. De lichte glansgraad en dikke lak is goed dekkend en zorgen voor een goede kleurbewerking. Deze Finish is namelijk beschikbaar in alle kleuren van Painting the Past.
  • Matt Finish is ook een laksoort, maar dan met een matte, krijtachtige look. Deze lak is goed te gebruiken voor MDF, hout, radiatoren en metaal. Ook deze verflaag is goed dekkend en heeft de beschikking over alle kleuren.

Een antieke look voor meubels

Tegenwoordig is het enorm in de mode om nieuwe, goede meubels een verouderde look te geven. Waarom dit zo graag gedaan wordt, is wel te raden. Veel mensen verbinden aan deze oude look een bepaalde nostalgie en goede herinneringen uit het verleden. Die herinneringen komen dichterbij met dezelfde soort meubels in huis.

Om elke meubel een antieke look te kunnen geven, wordt u geadviseerd om Paste Wax te gebruiken. Zorg ervoor dat alle oude waslagen verwijderd zijn en eventueel de ondergrond is voorzien van een primer. (Bij Paste Wax is dit meestal niet nodig.) Na deze voorbehandeling kunt u heel eenvoudig deze antieke was aanbrengen met behulp van een kwast of niet pluizige doek. Laat de krijtachtige, matte was 15 minuten drogen, voordat u deze licht opwrijft met behulp van een schone doek.

Bestelling van meubelverf

Om uw meubels te kunnen schilderen, wilt u uiteraard deze Painting the Past verf bestellen. Deze verf is van uitstekende kwaliteit en beeldt de prachtige schoonheid uit van Engelse landhuizen uit voorbijgegane eeuwen.

Om ten volle te kunnen genieten, kunt u snel deze verfsoorten bestellen op Paint-Brush.nl. Op deze site krijgt u alle nodige adviezen en bent u – door het keurmerk – verzekerd van een veilige betaalomgeving en levering. Geniet van het ruime aanbod meubelverf en bestel vandaag nog.


Menu