Painting the Past Kleuren

Ontdek alle prachtige Painting The kleuren en kies jouw favoriete verfkleur. Gratis thuisbezorgd en gratis retourneren. Vandaag besteld, morgen in huis.
Painting the Past, dé leverancier van beeldschone, matte krijtverfsoorten, bevat een kleurenaanbod van wel 103 verschillende tinten. Onderverdeeld in vijf categorieën bevat elke kleur zijn eigen pracht en schoonheid. Bewonder daarom het aanbod op Paint-Brush.nl!

Alle kleuren op de Painting the Past kleurenwaaier

Painting the Past bevat onnoemelijk veel verschillende kleuren en tinten, waarbij de onderlinge verschillen soms maar klein zijn. Maar juist door deze nuances is Painting the Past verf zo geschikt voor gebruik. Om een kort overzicht te geven, worden hier alle verschillende kleurcategorieën benoemd.

  • Traditional Colours bevat alle traditionele kleuren die erg populair zijn en al eeuwenlang vaak gebruikt worden. De onmisbare kleuren voor iedere woning kunt u vinden bij deze kleurenreeks.
  • New Neutrals & Soft Loft kleuren bestaan uit neutrale en zachte kleuren die uitstekend te combineren zijn met elke andere kleur. Denk zo bijvoorbeeld aan de diepgrijze Painting the Past loft kleur. Deze donkere tint kan heel goed gebruikt worden in combinatie met felle andere kleuren voor een bijzonder tegenstellend effect.
  • Touch of Colour is dé kleurenserie van Painting the Past. In deze categorie kunt u alle vrolijke, opvallende kleuren vinden die uw kamer zo bijzonder maken. Niets is meer standaard met het gebruik van één van deze fleurige tinten.
  • Shabby Chic kunt u gebruiken voor het nabootsen van een antieke uitstraling. Met behulp van deze matte verfsoort krijgt elke meubel en elke muur een oude en bijzonder warme look. Denk hiermee terug aan de waardevolle tijd van vroeger.
  • White Poetry is de meest dichterlijke en zachte kleurenreeks van Painting the Past. Hierin zijn alle kleuren overtrokken met een witte waas, zodat alleen lichte pasteltinten te vinden zijn. In dit witte gedicht zijn dus zeker wel kleurnuances aanwezig!

Wilt u al deze kleuren niet alleen online, maar ook thuis bewonderen? Een Painting the Past kleurenkaart bestellen is kan eenvoudig op Paint-Brush.nl. Op deze kleurenkaart vindt u alle Painting the Past voorbeelden, doordat hierbij duidelijk te zien is hoe de verf toont na droging. Dit maakt het makkelijker om de juiste verfkleur te bestellen.

Meer hulp nodig?

Heeft u meer hulp nodig dan alleen de kleurenkaart voor het kiezen van de juiste tint Painting the Past verf? U wilt uiteraard, met deze kwalitatief uitstekende krijtverfsoort, niet de verkeerde kleur bestellen. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van een Painting the Past proefpotje. Hiermee krijgt u de gewenste verf in een kleine hoeveelheid, zodat u kunt kijken hoe deze verf op verschillende plaatsen in uw woning staat. Dit aanbod helpt u ongetwijfeld bij het maken van de juiste kleurkeuze!

Hulpmiddelen bestellen op Paint-Brush.nl

Voor het bestellen van proefpotjes en kleurenkaarten bent u bij Paint-Brush.nl op het goede adres. Deze site is aangesloten bij het Q-shops keurmerk en zorgt daarmee voor een betrouwbare levering van uw bestelde producten. Door de uitstekende behulpzaamheid van alle medewerkers zult u geen spijt hebben van uw bestelling. Daarom wensen wij u via deze weg alvast veel plezier met uw aankoop!