Painting the Past Meubelverf – krijtachtige was voor meubels

Hoewel het schilderen van meubels zorgt voor de grootst denkbare, positieve veranderingen in een interieur, wordt dit schilderwerk vaak vergeten. Met Painting the Past Meubelverf hoeft dat niet meer, want deze verf is heel eenvoudig in gebruik! Voor meer informatie kunt u verder lezen…


Mogelijkheden met Painting the Past Meubelverf

Om meubels te verven, zijn er onnoemelijk veel leuke mogelijkheden. Ten eerste is het altijd mogelijk om met normale Painting the Past houtverf en metaalverf uw meubels te bewerken. Hiermee geeft u het houtwerk van meubels een dekkende laag, waarna de houtstructuur niet meer goed zichtbaar is. Dit is een goede optie voor als u de meubels op dezelfde wijze wilt verven als uw kozijnen en deuren.

Echter, veel mensen gebruiken andere Painting the Past Meubelverf. Zo heeft deze verfproducent de prachtige Painting the Past Paste Wax ontworpen. Dit is een hele speciale krijtachtige was die toepasbaar is op onbehandeld hout of matte krijtverf. Door het eeuwenoude recept hebt u zelfs met deze ene verfsoort meerdere mogelijkheden:

  • Bij het aanbrengen van Paste Wax op een matte krijtverfsoort kunt u alsnog zorgen voor een goed dekkende verflaag op het hout. Hierdoor zijn er geen nerven meer zichtbaar en kunt u toch genieten van een prachtig, subtiel glanslaagje. Op deze wijze heeft deze Painting the Past meubelverf meer de taak om onderliggende verflagen te beschermen.
  • Als u Paste Wax aanbrengt op onbehandeld hout, dan zal dit een verweerde look creëren. Zeker voor mensen die graag een antieke look geven aan meubels is dit een uitstekende optie!

Het gebruik van Painting the Past Meubelverf

Wilt u uw meubels verven met Painting the Past meubelverf? Het gebruik is heel eenvoudig en vergt weinig inspanning. Allereerst is het goed om te zorgen voor een schone en droge ondergrond. (Eventuele laklagen of andere producten op hout dienen goed weggeschuurd te worden voordat u deze verf aanbrengt. De grondtoestand dient altijd weer ‘onbehandeld’ te zijn, met matte krijtverf als uitzondering.)

Na het reinigen kunt u deze Paste Wax van Painting the Past aanbrengen met behulp van een zachte, niet pluizende doek of een kwast. Vervolgens dient de was 15 minuten te drogen, waarna u het met een schone doek licht kunt opwrijven. Hierna bent u al helemaal klaar om te genieten van het prachtige resultaat!

Kleuren van Painting the Past Meubelverf

Deze weelderige, bijzondere krijtachtige meubelverf van Painting the Past is beschikbaar in vier kleuren: taupe, wit, grijs en blank. Deze was is namelijk niet bedoeld uw meubels een opvallende kleur te laten geven, maar is geproduceerd voor het creëren van een verweerd effect. Als u toch gebruik wilt maken van kleurrijke verfsoorten, kunt u beter naar Matt Finish of Eggshell Finish kijken.

Wilt u na al deze informatie Painting the Past meubelverf bestellen? Zoek dan nu snel op Paint-Brush.nl de juiste kleur uit en plaats uw bestelling in het winkelmandje. Aangezien de levertijd maar 1 werkdag bedraagt, kunt u al snel beginnen met het verven van al uw meubels!