Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Kleurenkaart Painting the Past

Op de kleurenkaart van Painting the Past vindt u alle mogelijke kleuren waarin u uw favoriete verfsoort kunt bestellen. Met 103 verschillende tinten – van licht tot donker – beschikt u over een ruim keuzeaanbod. Lees verder voor het gebruik van de kleurenkaart…

103 kleuren op de kleurenkaart van Painting the Past

Bij de bestelling van Painting the Past verf spelen niet alleen het gebruiksgemak en het karakter van de verfsoort een rol, maar ook de verschillende kleurmogelijkheden. De ontwerpers van het kleurenaanbod hebben hier goed over nagedacht, want op de kleurenkaart kunt u 103 verschillende Painting the Past kleuren vinden.

Hoeveel sommige kleuren veel op elkaar lijken, beschrijft elke tint een ander karakter en een ander verhaal. Dit is goed te zien op de handgeschilderde kleurenkaart, aangezien deze Painting the Past voorbeelden naast elkaar zijn aangebracht.

Kleurenkaart Painting the Past: verschillende kleurgroepen

Op de kleurenkaart van Painting the Past zijn de verschillende kleuren ingedeeld in vijf groepen:

  • Traditional Colours zijn de traditionele kleuren die al eeuwenlang in gebruik zijn. Deze kleuren zijn nog steeds populair door de uitzonderlijke combinatiemogelijkheden. Painting the Past Mouse is een lichtgrijze tint, afkomstig uit deze collectie.
  • New Neutrals & Soft Loft bevat zachte, neutrale kleuren die vaak gebruikt worden in combinatie met meer opvallendere tinten. Painting the Past Canvas, een prachtige grijstint, maakt deel uit van deze groep.
  • Shabby Chic bevat bijzonder ouderwetse kleuren, die zorgen voor een antiek effect. Zo hoeft u geen antieke meubels meer te kopen, want met deze kleuren kunt u ze zelf antiek maken! Painting the Past Mint is zo’n bijzondere kleur uit deze serie.
  • White Poetry, het gedicht in wit, bestaat uit 12 lichte pasteltinten. Hierbij lijkt het net of er over de normale kleuren een witte waas is aangebracht. Heel bijzonder!
  • Touch of Colour is de meest kleurrijke groep van alle Painting the Past kleuren. Met deze opvallende, diepe en volle kleuren krijgt uw woning een unieke uitstraling.

 

Kleurenkaart Painting the Past: het gebruik

De kleurenkaart kan heel goed gebruikt worden bij het maken van een kleurkeuze voor Painting the Past muurverf. Bij deze verf is het namelijk erg belangrijk dat het goed staat bij de rest van het interieur. Aangezien u op deze kleurenkaart kunt zien hoe de verf opdroogt, is de keuze een stuk makkelijker.

Wilt u de Painting the Past kleurenkaart bestellen? Op Paint-Brush.nl kan dat geheel vrijblijvend! Maak handig gebruik van dit aanbod en laat u helpen tijdens het keuzeproces. Voor verdere hulp of vragen over de kleurbeschikbaarheid kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. 


Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!