Painting the Past krijtverf

Krijtverf is een bijzondere, matte verfsoort van Painting the Past. Door het gebruik van krijt bestaat er een waanzinnige kleurdiepte met een onovertroffen dekkingsgraad. Lees snel verder voor de voordelen van Painting the Past krijtverf!

De voordelen van krijtverf

Het gebruik van Painting the Past verf met krijt heeft veel voordelen.

  • Uitstraling: krijtverf bevat een matte, fluweelachtige uitstraling.
  • Dekking: de dekkingsgraad is uitstekend, zelfs zonder gebruik van primers!
  • Milieuvriendelijk: krijtverf is milieuvriendelijk door het gebruik van water, krijt en natuurlijke pigmenten.
  • Kleurbeleving: krijtverf zorgt voor een intense en diepe kleurbeleving
  • Reiniging: krijtverf is goed te reinigen en overschilderbaar.
  • Gebruik: krijtverf is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller

 

Waarom Painting the Past krijtverf?

Painting the Past heeft als doel elke inrichting de oude sfeer van Engelse landhuizen en kastelen te laten proeven. De warmte, herinneringen en rust van deze interieurs zorgen voor eeuwige tevredenheid. Met de beschikbaarheid van wel 103 Painting the Past kleuren kunt u op vele manieren deze antieke stijl nabootsen en proeven. Daarnaast speelt de matte uitstraling van krijt een belangrijke rol bij het weergeven van een antieke sfeer.

Het verschil met Painting the Past kalkverf

Door velen wordt gedacht dat Painting the Past krijtverf exact hetzelfde is als Painting the Past kalkverf. Kalkverf bevat echter een totaal andere uitstraling, doordat kalk zorgt voor een niet-egale en natuurlijke look. Krijtverf is wel egaal en meer kunstmatig. Als u meer de natuurlijke elementen en variabiliteit wilt proeven van Painting the Past, kunt u het beste kiezen voor kalkverf.

Het aanbrengen van Painting the Past krijtverf

Wilt u Painting the Past verf aanbrengen in uw woning? Dan kunnen wij u geruststellen, want deze verf is uitermate makkelijk in gebruik. Bij de meeste ondergronden heeft deze verf geen voorbehandeling nodig, zodat u meteen met een kwast of roller aan de slag kunt gaan. Let echter wel op dat de ondergrond schoon is en in goede staat verkeert. Bij een hoge mate van porositeit kunt u het beste de eerste verflaag verdunnen met 10% water.

Wij wensen u veel plezier met de aankoop van Painting the Past krijtverf!


Menu