Painting the Past Loft

Painting the Past bevat een enorme keuze aan kleuren, waaronder Loft. Loft is een warme, diepgrijze tint met een matte of juist glanzende afwerking. Deze kleur kan gebruikt worden voor vele toepassingen.

Brede toepasbaarheid met Painting the Past Loft

Loft is een kleur van Painting the Past verf met een brede toepasbaarheid. Deze prachtige, donkergrijze tint kan namelijk zowel voor wanden en plafonds als voor kozijnen, deuren, houtwerk en meubelen gebruikt worden. Zo kunt u voor heel uw woning dezelfde tint gebruiken voor een egaal resultaat.

Deze kleur is goed te vergelijken met Painting the Past Canvas, wat ook een warme grijstint is. Om de verschillen tussen deze grijstinten te zien, raden wij u aan de Painting the Past kleurenwaaier te bestellen. Op deze kleurenkaart staat ook voor elke glansgraad een duidelijk voorbeeld gegeven. Zo kunt u de verschillen beter zien dan bij het bekijken van de verfproducten van Painting the Past online.

Niet alleen is de toepasbaarheid breed, maar ook het uiterlijk van Painting the Past Soft Loft. De intensiteit en donkerheid van de kleur is bij elke collectie gelijk, maar de glansgraad verschilt. Zo heeft u bij Matt Finish of Matt Emulsion krijtverf te maken met een matte, diepe afwerking. Hierbij is extra veel krijt gebruikt voor een matterend effect. Bij Eggshell Finish is er een prachtige lichtglanzende afwerking (met een glansgraad van 35%).

Painting the Past verf aanbrengen

Of u nu kiest voor de Finish of voor de emulsieverf van Painting the Past Loft maakt voor het gebruiksgemak geen verschil. Om toch bij beide duidelijke tips mee te geven, wordt per verfsoort omschreven hoe u deze krijtverf het beste kunt gebruiken.

Matt Finish & Eggshell Finish zijn vooral goed te gebruiken voor hout, muren, radiatoren en MDF. (In tegenstelling tot Matt Emulsions kan deze verf dus niet gebruikt worden voor het verven van plafonds.) Zonder het gebruik van grondverf kunt u deze finishes aanbrengen met een acrylkwast of acrylroller. Echter, door de grote hoeveelheid krijt is het mogelijk dat er een licht streepeffect zichtbaar blijft. Dit is karakteristiek voor deze verfsoort, maar als u dit liever niet wilt, kunt u een acrylroller gebruiken. Bij een sterk zuigende ondergrond wordt aangeraden om de eerste verflaag te verdunnen met 30% schoon water. Daarnaast wordt geadviseerd om bij deze verf snel te werken en nat geschilderde stukken niet na te rollen in verband met de snelle droogtijd.

Matt Emulsions is een krijtverfsoort die ook makkelijk te verwerken is. Zonder voorbehandeling van de ondergrond – uiteraard dient deze wel schoon te zijn – kunt u gelijk deze verf aanbrengen met een normale kwast of vachtroller. Ook hier kan er een licht streepeffect achterblijven bij het gebruik van een kwast door de grote hoeveelheid krijt. In tegenstelling tot de finishes kan deze verf ook buiten gebruikt worden.

Painting the Past Loft bestellen

Het bestellen van Painting the Past Loft is mogelijk op Paint-Brush.nl. Deze warme grijstint is heel goed in staat om uw woning de kleur te geven waar u naar op zoek bent. In combinatie met kleurrijke accessoires of juist andere verfkleuren ontstaat er een weelderige sfeer. Bestel daarom vandaag nog Painting the Past Loft en geniet na een paar dagen al van het prachtige resultaat!


Menu