Painting the Past online kopen

Alle producten – zowel behang als verf – van Painting the Past kunt u nu online bestellen op Paint-Brush.nl. Met de grote hoeveelheid aan tips en handige reken- en keuzehulpen weet u zeker dat u de juiste (hoeveelheid) verf of behang bestelt. Lees daarom verder op Paint-Brush.nl.

Het aanbod van Painting the Past online

Painting the Past stelt alle producten, die ook bij de Painting the Past dealers te koop zijn, aan op Paint-Brush.nl. Op deze website kunt u zowel krijtverf als kalkverf vinden, evenals behang, proefpotjes, kleurenkaarten en kwasten. Met al deze producten bent u helemaal compleet om aan het grote verfwerk te beginnen.

Bij Painting the Past verf zijn er verschillende hulpmiddelen online om u te helpen bij het maken van een goede keuze. Zo kunt u zelf bij Painting the Past verf met de reken- en keuzehulp de juiste verfsoort bestellen en de juiste hoeveelheid verfblikken. Hierdoor is het niet meer nodig om hulp te vragen tijdens het keuzeproces. Daarnaast is er zelfs voor het kiezen van de kleur hulp aanwezig, want u kunt GRATIS een Painting the Past kleurenkaart bestellen op Paint-Brush.nl!

Daarnaast kunt u zelfs uw Painting the Past behang op internet bestellen. Dit behang bevat prachtige patronen die u kunt overschilderen. Uiteraard is het dan ook nodig dat u weet hoeveel rollen behang u nodig hebt. Ook hier heeft Painting the Past online aan gedacht, want met het gegeven dat elke rol 53cm X 100cm is, kunt u zelf het juiste aantal berekenen.

Uiteraard betekent het niet dat u niet meer hulp kunt krijgen dan dat u online aangeboden wordt. Voor alle vragen – van klein tot groot – is het altijd mogelijk om contact op te nemen via het telefoonnummer dat vermeldt staat op Paint-Brush.nl. Zo hoeft u nooit bang te zijn voor fouten!

Bestelling van Painting the Past online

Bij bestellingen die online geplaatst worden, is er altijd het risico dat deze in werkelijkheid toch enigszins tegenvallen. Natuurlijk proberen wij op Paint-Brush.nl dit te voorkomen, maar dat is helaas niet altijd mogelijk. Daarom kunt u ook achteraf betalen na de levering! Daardoor kunt u altijd met een gerust hart de producten van Painting the Past bestellen.

Daarnaast is de betrouwbaarheid van een site met zulke waanzinnige producten heel belangrijk. Paint-Brush.nl beschikt om die reden over het Q-shops keurmerk, waardoor u er vanuit kunt gaan dat u bij ons altijd veilig terecht kunt, zónder dat er iets mis gaat met de bestelling of dat uw gegevens misbruikt worden. Daarom worden altijd alleen de allerbelangrijkste gegevens van u gevraagd.

Na de bestelling worden de producten geleverd door Den Heijer Woningstoffering. Dit bedrijf vormt één van de Painting the Past dealers met een uitstekende reputatie. Dit maakt het nog gemakkelijker om elk product van Painting the Past online te bestellen!