Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Painting the Past Kleurenwaaier

Painting the Past heeft bijzonder beeldschone verfsoorten. De ragfijne structuur, de wonderlijke pigmentsamenstelling, de kleurenpracht: alles werkt mee aan een unieke verfbeleving. Om dit gevoel te delen, kunt u het beste een Painting the Past kleurenwaaier bestellen.


Painting the Past verf

Painting the Past beschikt over een uitzonderlijke formule voor de beste krijtverf. De licht gestreepte structuur, de unieke kleurenpracht en de volle kleurbeleving dragen bij aan een exceptionele sfeer. Deze verf wil met zijn uitstraling de wereld van vroeger doen herleven. Hierdoor wordt de krijtverfsamenstelling van vroeger gebruikt in combinatie met de voordelen van het moderne productieproces: goede dekkingsgraad, afwasbaar, overschilderbaar en zeer mat.

Deze buitengewone verfsoorten zijn verkrijgbaar in onnoemelijk veel Painting the Past kleuren. Iedere kleur heeft een eigen verhaal en zorgt voor een speciale beleving. Echter, de echte onvergetelijke kleurbeleving is met alleen internet niet na te streven. Hiermee kunt u namelijk niet de structuur en werkelijke kleur waarnemen. Precies daarom is er de Painting the Past kleurenwaaier!

De voordelen van een Painting the Past kleurenwaaier

Met de Painting the Past kleurenwaaier thuis kunt u pas echt de waanzinnige uitstraling en structuur beleven van deze bijzondere krijtverf. Daarnaast is het mogelijk om het onderscheid tussen verschillende kleuren te zien en kunt u makkelijker controleren of verschillende tinten met elkaar matchen.

De Painting the Past kleurenwaaier is een hulpmiddel om een juiste kleurkeuze te maken. Als u de beschikking wilt hebben over Painting the Past voorbeelden, kunt u het beste gebruikmaken van deze handgeschilderde kleurenkaart. Hierop is de echte kleur te zien na droging!

De kleurencollectie van Painting the Past bestaat uit 5 verschillende subgroepen. Elke subgroep heeft een eigen thema, zoals White Poetry, Shabby Chic, New Neutrals & Soft Loft, Traditional Colours en Touch of Colour. Per groep kunt u een kaart bestellen op Paint-Brush.nl.

Voorbeelden van de Painting the Past kleurenwaaier

Om u zonder de kleurenwaaier toch alvast iets te laten beleven van de bijzondere kleuren, zijn hier enkele kleuren voor u omschreven.

  • Painting the Past Mouse is een bijzondere lichtgrijze tint die uitstekend zou kunnen staan in een ruimte met veel wit en een antieke look. De warme uitstraling en elegante sfeer voegen nét dat extra’s toe aan elk interieur.
  • Painting the Past Mint is een licht groenblauwe zeekleur. Deze tint beschikt over een ongeëvenaarde warmte en zorgt tegelijkertijd voor een verfrissende kleur in huis. Deze Shabby Chic kleur is heel goed in het creëren van een antieke sfeer.

 

Bestellen Painting the Past kleurenwaaier

De Painting the Past kleurenwaaier is in delen te bestellen op Paint-Brush.nl. Zoals al eerder vermeld staat, kunt u per thema een kleurenkaart bestellen. Dit handgeschilderde hulpmiddel zal voorkomen dat u de verkeerde kleur bestelt van deze bijzondere verf. Twijfelt u na het ontvangen van de kleurenkaart nog steeds? Bestel dan een Painting the Past proefpotje in die betreffende kleur!

 

    Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!