Painting the Past Canvas

Matt Emulsions Canvas is een warme lichtgrijze verfkleur van Painting the Past. Deze waanzinnige tint bezit een diepte en schoonheid die niet te evenaren is. Voel de matte uitstraling en de prachtige effecten met Canvas op Paint-Brush.nl…

Canvas, een kleur van Painting the Past verf

Paint-Brush.nl beschikt over Painting the Past verf in een uiteenlopend kleurenaanbod. Met ongeveer 103 verschillende tinten – ingedeeld in de categorieën Traditional Colours, New Neutrals & Soft Loft, Shabby Chic, Touch of Colour en White Poetry – is de beschikbaarheid van Painting the Past kleuren onnoemelijk groot.

Al die kleuren, waaronder Painting the Past Canvas, kunt u thuis bewonderen met behulp van de Painting the Past kleurenkaart. Deze kaart bevat alle kleuren handgeschilderd, waardoor de verschillende tinten voor u gaan leven en de keuze makkelijker wordt. Daarbij zal u vooral de matheid van de kleur opvallen, doordat deze krijtverven extra veel krijt bevatten voor een mooier effect.

Gebruik van Painting the Past Canvas

Painting the Past Canvas is een makkelijk te gebruiken verfsoort. Deze Painting the Past muurverf is goed te gebruiken op elke wand en muur, zelfs in keukens en badkamers. Als voorbereiding is het belangrijk dat elke ondergrond schoon is van alle soorten vuil en in goede staat verkeert. Bij poreuze oppervlakken wordt aangeraden om de eerste verflaag te verdunnen met 10% water. Zonder het gebruik van een primer kunt u gewoon deze beeldschone verfkleur aanbrengen.

Painting the Past Canvas is beschikbaar in een proefpotje van 60mL en in een groot verfblik van 2,5L. Met het aanbrengen van één verflaag is dit verfblik voldoende voor een oppervlak van ongeveer 30 m2. Als laatste stap hoeft u nu alleen nog maar een kwast of vachtroller te gebruiken om de Canvas verf echt aan te brengen. Na 1 uur zal de verf al stofdroog zijn en na 6 uur kunt u al een volgende verflaag aanbrengen!

Bestelling van Painting the Past Canvas

Voor het bestellen van de bijzondere Painting the Past Canvas kleur, kunt u gebruikmaken van Paint-Brush.nl. Deze betrouwbare site maakt het bestelproces voor u zo eenvoudig mogelijk doordat er zo min mogelijk gegevens worden gevraagd. Vervolgens kunt u uw favoriete verfkleur al na 1 werkdag thuis verwachten. Bestel daarom nu Painting the Past Canvas verf op Paint-Brush.nl!


Menu