Aanbrengen van Painting The Past verf 

Painting The Past aanbrengen op uw muren of meubels? Wij leggen u eenvoudig uit hoe u het beste Painting The Past verf kan aanbrengen.  Simpel en snel! 

Verschillende verfsoorten aanbrengen

Painting The Past heeft 5 afwerkingen. Elke afwerking vraagt om een andere manier van aanbrengen. Hieronder wordt per afwerking omschreven hoe u de verf het beste kunt aanbrengen.

 • Matt Emulsions (matte muurverf met extra veel krijt)
  De muur- en plafondverf is heel eenvoudig in gebruik. Op een schone ondergrond kunt u met een kwast of vachtroller 2 lagen krijtverf aanbrengen voor een optimaal resultaat. Bij poreuze oppervlakken is het goed om de eerste krijtverflaag te verdunnen met 10% schoon water.
   
 • Matt of Eggshell Finish (watergedragen lakverf)
  De verf moet worden aangebracht met behulp van een acrylroller of acrylkwast. Indien de ondergrond sterkt zuigt, kunt u een goede vloeigraad bewerkstelligen door verdunning van de eerste laklaag met 30% water.
   
 • Painting the Past Paste Wax (krijtachtige was voor meubels)
  Breng de was aan met een niet-pluizende doek of kwast.15 minuten na het aanbrengen, kunt u het oppervlak licht opwrijven met een schone, zachte doek. 

 

 • Painting the Past Rustic (watergedragen en poederige muurverf
  De krijtverfbasis met marmerpoeder zorgt voor een prachtig schaduw effect. Met een grote kwast (10 cm breed) kunt u de verf aanbrengen zonder voorbehandeling. Bij poreuze oppervlakken wordt echter het gebruik van Wall Primer aangeraden.
   
 • Sealer (transparante lak ter bescherming)
  Met behulp van een normale kwast of roller kunt u deze vernis aanbrengen op hout, muren of verf, waardoor de ondergrond extra wordt beschermd tegen stoten en krassen. 
   

Hulp nodig bij Painting the Past verf aanbrengen?

Heeft u hulp of extra advies nodig? Neem contact op met Home Design Shops. Wij zijn doordeweeks tot 21.00 uur open. Menu