Painting the Past Verf aanbrengen

Met zoveel uitstekende verfsoorten van Painting the Past wilt u uiteraard dat de verf zo goed mogelijk aangebracht wordt. Door middel van deze tekst zullen wij u een handje helpen met Painting the Past verf aanbrengen. Lees verder voor de verschillende behandelingen.

De verschillen in Painting the Past verf aanbrengen

Er zijn veel soorten Painting the Past verf, die allemaal een eigen behandeling nodig hebben. Te allen tijde heeft dit wereldberoemde merk ernaar gestreefd om het gebruiksgemak voor Painting the Past verf aanbrengen zo hoog mogelijk te houden. Hierdoor is het niet meer moeilijk om verf aan te brengen. U dient echter nog steeds rekening te houden met de verschillende verfsoorten. Hieronder wordt per verfsoort omschreven hoe u deze het beste kunt gebruiken.

Matt Emulsions, de alom geroemde Painting the Past muur- en plafondverf, is heel eenvoudig in gebruik. Op een schone ondergrond kunt u met een kwast of vachtroller 2 lagen krijtverf aanbrengen voor een optimaal resultaat. Bij poreuze oppervlakken is het goed om de eerste krijtverflaag te verdunnen met 10% schoon water.

Matt of Eggshell Finish is een watergedragen laksoort die – niet geheel onverwachts – aangebracht moet worden met behulp van een acrylroller of acrylkwast. Indien de ondergrond sterkt zuigt, kunt u een goede vloeigraad bewerkstelligen door verdunning van de eerste laklaag met 30% water.

Painting the Past Paste Wax is een bijzondere was die in staat is om op hout en meubels een verweerd effect te creëren. 15 minuten na het aanbrengen van deze was met behulp van een niet-pluizende doek of zachte kwast, kunt u het oppervlak licht opwrijven met een schone, zachte doek. Voor informatie over Paste Wax kunt u klikken op voorgaande link.

Painting the Past Rustic is een prachtige, poederige Painting the Past muurverf. De krijtverfbasis met marmerpoeder zorgt voor waanzinnige effecten. Met een grote kwast (10 cm breed) kunt u de verf aanbrengen zonder voorbehandeling. Bij poreuze oppervlakken wordt echter het gebruik van Wall Primer aangeraden.

Sealer is een goed dekkende vernislaag met een transparante uitstraling. Met behulp van een normale kwast of roller kunt u deze vernis aanbrengen op hout, muren of verf van Painting the Past, waardoor de ondergrond extra beschermd wordt.

Hulp nodig bij Painting the Past verf aanbrengen?

Wilt u verf van Painting the Past aanbrengen, maar bent u hier niet goed in? Door contact op te nemen met de medewerkers bij Home Design Shops (via Paint-Brush.nl) kunt u altijd een afspraak maken. Wij helpen u graag, snel, veilig én goedkoop!