Painting the Past prijzen

Voor het bestellen van producten van Painting the Past is het uiteraard goed om te weten wat de prijzen zijn op Paint-Brush.nl. Op deze site wordt er namelijk alles aan gedaan om Painting the Past online zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Lees daarom verder voor de prijzen…

Painting the Past prijzen voor verf en behang

Om de prijzen van Painting the Past te kunnen begrijpen, dient u iets te weten over de kwaliteit van de producten. Zo is Painting the Past verf een hoogwaardige verfsoort, bestaande uit de meest milieuvriendelijk en natuurgetrouwe producten. Alleen de beste stoffen worden gebruikt voor een optimale kleurbeleving. Deze Painting the Past krijtverf bevat uitermate veel krijt voor een zacht resultaat. Samen met dit effect zijn de kleuren van vroeger gebruikt in combinatie met de moderne technieken van nu. Een ideale combinatie voor een optimaal resultaat.

Painting the Past behang is een hele speciale behangsoort, zoals u wellicht nog nooit gezien hebt. Dit behang bevat namelijk hele bijzondere, rustieke en antieke patronen, die speciaal ontworpen zijn om te kunnen overschilderen met Painting the Past verf. Hierdoor beschikt u zelfs met behang over het volledige kleurenaanbod.

Painting the Past prijzenoverzicht

Hieronder staan de prijzen weergegeven van de producten van Painting the Past online op Paint-Brush.nl. In de winkels worden dezelfde prijzen gehandhaafd, maar dan uiteraard zonder verzendkosten. Wilt u verf, behang, primers of sealers van Painting the Past bestellen? Maak dan handig gebruik van deze waanzinnig lage prijzen voor een verfmerk met zo’n hoge kwaliteit!

 

Verfsoort

Hoeveelheid

Prijs

Matt Emulsions

2,5 L

€ 63,00

Eggshell Finish

0,75 L

€ 34,00

Matt Finish

0,75 L

€ 34,00

Paste wax

0,37 L

€ 17,95

Rustic@

2,5 L

€ 69,00

Primer

1,0 L

€ 19,50

Sealer (vernis)

1,0 L

€ 34,00

Proefpotje

100 mL

€ 7,95

Kleurenkaart

1

Vanaf € 2,95

Behang

1 rol

€ 37,50