Painting the Past Grondverf en Primers

Hoe goed alle verfsoorten van Painting the Past ook zijn: de beste en mooiste resultaten worden altijd geboekt als er grondverf of een primer gebruikt is. In enkele gevallen is het zelfs echt nodig om deze voorbehandeling te gebruiken.

Painting the Past Grondverf en Primers - Painting the Past Stainblock Primer

Gratis bezorgd v.a. €35

Uit voorraad in 1 werkdag geleverd

Painting the Past Stainblock Primer 750 ml blik

Painting the Past Stainblock Primer 750 ml blik

v.a. 39,95 Per stuk

Painting the Past Grondverf en Primers - Painting the Past Wall Primer

Painting the Past Rustica Primer Painting the Past Rustica Primer

Painting the Past Rustica Primer

v.a. 23,- Per stuk

Painting the Past Grondverf en Primers - Painting the Past Metal Primer

Painting the Past Metal Primer 750 ml blik

Painting the Past Metal Primer 750 ml blik

v.a. 39,95 Per stuk


Wanneer zijn Painting the Past grondverf en primers nodig?

Het grote doel van Painting the Past is – naast het creëren van de mooiste interieurs en decors – het verhogen van het gebruiksgemak van alle verfproducten. Mede om die reden zijn er veel verfsoorten gecreëerd waarbij het gebruik van een Painting the Past grondverf en primer niet nodig is. Helaas geld dit echter nog niet voor alle verfsoorten en alle ondergronden. In enkele situaties wordt het gebruik van een goede primer toch aangeraden.

  • Bij het gebruik van Painting the Past Rustic@ moet u goed opletten. Deze prachtige, zachte krijtachtige muurverf met marmerpoeder is wat meer gevoelig voor beschadigingen en dient extra aandacht te krijgen bij het aanbrengen op poreuze ondergronden. De Painting the Past primer voorkomt dat er een té onregelmatige pigmentverdeling ontstaat.
  • Een goede primer of grondverf is ook nodig wanneer ondergronden – vooral muren – geen mineralen bevatten. Mineralen zijn natuurgetrouwe bindmiddelen van verf, waardoor de verf minder snel afbladdert. Grondverf neemt deze belangrijke taak van de mineralen over.
  • In enkele speciale gevallen – waarvoor u de PDF beschrijvingen kunt bekijken – is het mogelijk dat er tintverschillen ontstaan bij sterk zuigende ondergronden. Hierbij helpt het niet om de verf te verdunnen met water, maar zult u een primer moeten gebruiken voor een egale verfverdeling.

Kortom, Painting the Past grondverf en primers zijn – ondanks de uitstekende kwaliteit van alle verfsoorten – absoluut niet overbodig. Ook bij verfsoorten waarbij geen primer nodig is, kunt u alsnog grondverf gebruiken voor een nog betere hechting en kleurverdeling.


Verschillende soorten Painting the Past grondverf en primers

Voor de verschillende soorten Painting the Past verf is er eigenlijk maar één echte primer beschikbaar, namelijk Wall Primer. Deze grondverf is geschikt voor iedere ondergrond waarop u ook Rustic@ kunt aanbrengen. Met de snelle droogtijd en de goede vloeigraad is deze primer heel makkelijk in gebruik.

Echter, er zijn nog meer producten beschikbaar voor Painting the Past grondverf en primers. Wat dacht u bijvoorbeeld van de bijzondere Painting the Past Sealer? Dit matte vernis is gemaakt op waterbasis en biedt weerstand tegen veel schadelijke elementen, waaronder hitte, water en vuil.
Daarnaast is deze sealer makkelijk aan te brengen en vormt het een doorzichtige laag over bestaande lagen muurverf, textiel, poreuze oppervlakken enzovoorts. Kortom, als u nog intenser wilt kunnen genieten van uw prachtig aangebrachte verf, dan kunt u het beste deze verflaag beschermen met het uitermate handige vernis.Tips voor Painting the Past Grondverf en Primers

Zoals hierboven genoemd staat, zijn beide producten van Painting the Past grondverf en primers heel eenvoudig te gebruiken.

  • Sealer is goed aan te brengen op een schone, droge en stofvrije ondergrond met behulp van een blokkwast. Gladde oppervlakken kunnen het beste eerst licht opgeschuurd worden. Na een korte droogtijd van 2-4 uur kunt u direct de volgende laag aanbrengen.
    Let op: Sealer kan zorgen voor een melkachtige waas over donkere kleuren. Dit trekt vanzelf weg na ongeveer 10 minuten.
  • Wall Primer kunt u aanbrengen met behulp van een normale kwast of roller. Voor de exacte bereiding en toepassing wordt aangeraden om goed bij de productomschrijving te kijken.

Kortom, voor een extra goede hechting, een egaler resultaat en bescherming kunt u altijd vrijblijvend Painting the Past grondverf en primers kopen. Deze producten bevatten een uitstekende kwaliteit en zijn makkelijk te bestellen. Plaats daarom vandaag nog uw bestelling!