Painting the Past Behang

Painting the Past heeft, naast prachtige verf, ook bijzonder behang te koop. Deze behangpatronen bevatten streep-, ruit- en medaillon motieven. Elke behangsoort kunt u overschilderen voor een waanzinnig resultaat.


Painting the Past behang in het kort

Om u een overzicht te geven van alle eigenschappen van Painting the Past behang, staan hier de belangrijkste punten weergegeven.

  • Het behang kunt u overschilderen.
  • De collectie bestaat uit een 6-tal verschillende patronen.
  • Painting the Past behang is vliesbehang, dus makkelijk in gebruik.De patronen van Painting the Past behang

Door de uitstekende hoge kwaliteit van Painting the Past verf ontstaat de verwachting dat ook het behang beschikt over deze uitzonderlijke kwaliteit. Bij het gebruik van dit behang zult u zeker ondervinden dat niet alleen de kwaliteit goed is, maar ook dat de patronen beeldschoon zijn.

In totaal kunt u zes behangpatronen van Painting the Past online bekijken. Deze patronen bestaan uit streepeffecten, ruitvormige motieven en prachtige medaillon tekeningen. Elk patroon is vernoemd naar een wijk uit Londen, waaronder Mayfair, Bloomsburry, Madison Square, Whitechapel, Victoria en Regent Stripe. De figuren zijn in een iets donkerdere tint weergegeven, zodat bij overschilderen de patronen zichtbaar blijven. Voor elk interieur – zowel klassiek als modern – is er voldoende keuze aanwezig.


Het gebruik van Painting the Past behang

Painting the Past vliesbehang zorgt ervoor dat, net zoals bij de verf, het gebruiksgemak erg hoog ligt. Zo hoeft u alleen de muur in te smeren met Perfax Roll On of Magic behanglijm, waarna u de stroken kunt aanbrengen. Hierdoor heeft u geen behangtafel meer nodig! Zo wordt het doel van Painting the Past ook hier bereikt: de uitstraling van vroeger moet gecombineerd kunnen worden met het gebruiksgemak van nu.

Alvorens u de behanglijm aanbrengt, is het van belang dat de ondergrond goed schoon en droog is. Hierbij wordt aangeraden om sterk poreuze oppervlakken eerst één keer met behanglijm in te smeren en te laten drogen. Bij aanbrengen kunt u het beste van boven naar beneden werken. Nadat het behang een dag droogtijd heeft voltooid, kunt u dit vliesbehang overschilderen met twee lagen Painting the Past muurverf.


Painting the Past behang bestellen

U kunt vandaag nog veilig het behang van Painting the Past bestellen op Paint-Brush.nl. Hiervoor is het uiteraard belangrijk dat u rekening houdt met de afmetingen van de muren en die van de behangrollen. Zo zijn de rollen 53 cm X 110 cm. (Let op: normaal zijn de behangrollen 100 cm!) Na berekening van de benodigde hoeveelheid behangrollen, kunt u zoveel bestellen als u wilt.

Heeft u hulp nodig bij plakken of heeft u andere vragen over Painting the Past behang? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Zij staan u graag te hulp!