Painting the Past Kleurenkaart Bestellen

Bestel een Painting The Past kleurenkaart om de verfkleuren thuis in het echt te beleven. Bestelt u vandaag voor 17:00 uur de Painting The Past kleurenkaart? Dan heeft u de kaart de volgende werkdag al in huis!


Voordelen kleurenkaart Painting The Past

 1. Overzicht van alle Painting The Past kleuren en tinten.
 2. De verfkleuren van Painting The Past in het echt zien én beleven.
  Doordat alle kleurenkaarten handgeschilderd zijn, krijgt u een goed beeld van de daadwerkelijke kleur (bij daglicht)
 3. De kleurenkaart helpt u bij het kiezen en combineren van de juiste verfkleuren.

Over de Painting The Past kleurenkaarten

Het Nederlandse verfmerk heeft ruim 100 Painting The Past kleuren op de markt gebracht. Painting The Past heeft daarom niet één kleurenkaart ontworpen, maar 8. Deze 8 kleurenkaarten zijn verdeeld in verschillende kleurgroepen, zodat het kiezen van een verfkleur een stuk eenvoudiger wordt.

De 9 kleurenkaarten:

 • Painting The Past Rustic
  De Painting The Past kleurkaart Rustic@ bestaat uit sobere kleuren. Een sobere kleur past bijvoorbeeld goed bij een industrieel interieur. Ook zijn de verfkleuren makkelijk te combineren met andere kleuren. De staaltjes op de kleurenkaart hebben een kalkverf-uitstraling.
  De meest populairste verfkleur van deze kleurenkaart is: Painting The Past Putty.
 • Painting The Past Shabby Chic
  Shabby Chic bevat bijzondere ouderwetse kleuren, die zorgen voor een antieke uitstraling. Antieke kleuren zijn bijvoorbeeld: blauw, groen, goud en zilver. Deze kleuren kunnen iedere kamer doen opleven. Daarnaast hoeft u geen antieke meubels meer te kopen, want met deze verfkleuren kunt u ze zelf antiek maken.
  De meest populairste verfkleur van deze kleurenkaart is: Painting The Past French Linen
 • Painting The Past Seasonalities
  Zoals de naam van deze kleurenkaart doet vermoeden, bestaat de Seasonalities uit unieke seizoenskleuren. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van de herfst? Dan vindt u vast de kleur Painting The Past Flowerpot mooi.
  De meest populairste verfkleur van deze kleurenkaart is: Painting The Past Chalk White.
 • Painting the Past New Classics
  Op de New Classics kleurenkaart vind je de nieuwste kleuren (en wat oude bekenden) terug. Met deze warme retro verfkleuren geef je je interieur een stijlvolle uitstraling.
  De meest populairste verfkleur van deze kleurenkaart is: Painting the Past Nutmeg.
 • Painting the Past Art Boho
  De Art Boho kleurenkaart is geïnspireerd op de bohemian stijl met een artistiek tintje om het pallet meer pit te geven. Het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit aardetinten.
  De meest popolaire verfleur van deze kleurenkaart is: Painting the Past Amber.Bij elke Painting The Past kleurstaal is het doel u te laten zien wat de uitstraling en sfeer van de verfkleuren zijn. Door de handgeschilderde kleurkaarten krijgt u een goed beeld van de werkelijke kleurdiepte en volheid.

Painting The Past kleurstaal en verf bestellen

Bij ons kunt u veilig verf óf een kleurenkaart Painting The Past bestellen. Wij zijn namelijk de officiële dealer van Painting The Past.

Daarnaast is onze webshop is gecertificeerd door Q-shops. Q-shops is een officieel keurmerk speciaal voor webwinkels. Ook heeft Home Design Shops een veilige betaalomgeving waar u kunt afrekenen met o.a. IDeal of PayPal.

Bestelt u verf en heeft u toch een blik over? Geen probleem! Binnen 30 dagen kunt u Painting The Past verf retourneren. (Bekijk hier de retourvoorwaarden) U kunt de verf, nadat u het heeft besteld, ook ophalen bij Home Design Shops in Zoetermeer of in één van onze showrooms.
Bestel vandaag nog een Painting The Past kleurstaal! Heeft u nog vragen over de Painting The Past kleurenkaart? Neem contact op met de klantenservice, 085-8883671.


Wilt u een optimale kleurbeleving? Bestel dan ook een Painting The Past proefpotje