Painting the Past Rustic

Rustic is een bijzondere en goede Painting the Past muurverf. Met de matte, watergedragen basis en de poederige, kalme sfeer is deze verfsoort uitermate geschikt voor elk interieur.

De sfeer met Painting the Past Rustic

Painting the Past beschikt over uitermate wonderlijke verfsoorten, die allemaal uitstekend in staat zijn om een onvergetelijke sfeer te creëren. Zo is dat ook bij Rustic. Deze verfsoort is de laatste aanwinst in de Painting the Past collectie door zijn bijzondere en milieuvriendelijke uitstraling. Rustic is namelijk een watergedragen muurverf, waar marmerpoeder aan is toegevoegd. Hierdoor ontstaat er een zacht schaduweffect na droging.

Marmerpoeder, een belangrijke component bij Painting the Past Rustic, is hele bijzondere poeder. Deze marmerpoeder wordt namelijk vaak gewonnen uit mijnen met de mooiste marmersoorten. De poedersoorten hebben vaak een helder witte kleur waar een schittering vanaf lijkt te komen.

Die bijzondere stof is gecombineerd met de matte Painting the Past krijtverf. Door deze samenstelling ontstaat het uitermate zachte en matte Rustic@ met zijn volle en poederige uitstraling. Voor een betoverend effect is deze Rustic muurverf uitermate geschikt.

De kleuren van Painting the Past Rustic

De beeldschone Rustic@ muurverf is beschikbaar in een zestal kleuren, namelijk in verschillende grijs-, bruin- en roodtinten. Painting the Past Putty maakt ook onderdeel uit van dit kleurenaanbod. Deze verfsoort bevat een donkere, warme grijstint met een bijzonder zachte uitstraling.

Hoewel het aanbod van Rustic muurverf niet groot is, zijn deze tinten wel de meest gebruikte en neutrale kleuren. Hiermee kunt u de basis leggen voor een waanzinnig gekleurd interieur. Combineer deze verfsoort samen met Painting the Past Matt Emulsions voor mooie effecten.

Gebruik van Painting the Past Rustic

Voor het gebruik van Painting the Past Rustica is het goed om te weten dat sterk zuigende oppervlakken eerst behandeld dienen te worden met Painting the Past Wall Primer. Daarnaast is het van belang dat een ondergrond altijd schoon is, zonder vuil, stof of enige andere verontreiniging.

Het aanbrengen van Painting the Past Rustica moet gebeuren met een 10 cm brede Painting the Past kwast. U kunt hierbij kiezen uit een zacht streepeffect (van boven naar beneden strijken) of voor een gewolkt effect (kruislings aanbrengen). Daarnaast is het van belang om te voorkomen dat er kwastaanzetten zichtbaar blijven.

Let op: door de poederige en matte uitstraling en de gevoeligheid voor water kunt u deze verf niet gebruiken in natte ruimten, waaronder in de badkamer en keuken.

Bestelling van Painting the Past Rustic
Voor het bestellen van Painting the Past Rustic bent u bij Paint-Brush.nl op het goede adres. Deze site zorgt ervoor – door de beschikking over het Q-shops keurmerk – dat u altijd de beste service en de veiligste levering en betaling hebt. Bij vragen en moeilijkheden kunt u altijd contact opnemen voor hulp. Wij helpen u graag!


Menu