Painting the Past Putty

Painting the Past Putty, een kleur uit de Matt Emulsions reeks, is een klassieke grijstint met bijzondere combinatiemogelijkheden en een warme uitstraling. Voor informatie over deze prachtige Painting the Past kleur kunt u verder lezen op Paint-Brush.nl.

Painting the Past Putty: klassiek en mat

Putty, een lichtgrijze variant van Painting the Past muurverf, behoort tot een matte collectie. Matt Emulsions is bijzondere Painting the Past krijtverf met extra veel krijt. Door deze krijtachtige poeder heeft elke kleur binnen deze serie een bijzonder matte en diepe uitstraling. Hierdoor is er een optimale kleurbeleving met een wonderbaarlijke hoge dekkingsgraad.

Putty, prachtige Painting the Past verf, is een uitermate klassieke kleur. Deze tint is namelijk te vinden in de kleurreeks New Neutrals & Soft Loft. Deze serie bevat neutrale tinten, die vaak gecombineerd worden met vele andere kleuren. Al eeuwenlang zijn deze kleuren enorm populair door de klassieke uitstraling.

Uiteraard bevat het volle arrangement van Painting the Past kleuren veel meer grijze tinten, die nét allemaal een andere accent hebben. Hierdoor is het belangrijk om de verschillen goed te kunnen zien. Voor het controleren of deze kleur Putty wel bij uw interieur past, raden wij u aan om een Painting the Past proefpotje te bestellen.

Het gebruik van Painting the Past Putty

Putty is net zoals alle andere kleuren uit de Matt Emulsions collectie erg makkelijk in gebruik. Deze verf kunt u uitstekend gebruiken voor het kleuren van wanden en muren zónder enige vorm van voorbehandeling. Natuurlijk is hierbij nog steeds nodig om te zorgen voor een schone en – voor zover mogelijk – stofvrije ondergrond. Zelfs in keukens, badkamers en buiten kunt u Painting the Past Putty gebruiken voor een bijzonder effect.

Painting the Past Putty kunt u bestellen in een verfblik van 2,5L of in een proefpotje van 60mL. Vervolgens kunt u na bestelling deze verf aanbrengen met een goede kwast of vachtroller. Ook deze producten zijn verkrijgbaar op Paint-Brush.nl. Let op: bij een poreuze ondergrond wordt u aangeraden om de eerste verflaag met 10% water te verdunnen. Dit bevordert de vloeigraad voor een mooi, egaal resultaat. Het is altijd mogelijk om vlekken te verwijderen met behulp van lauw water.

Bestellen van Painting the Past Putty

U kunt alle nodige producten van Painting the Past bestellen op Paint-Brush.nl. Doordat deze site in bezit is van het Q-shops keurmerk kunt u verzekerd zijn van een veilige omgeving voor het plaatsen van uw bestellingen. Bij alle vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Met deze fantastische service en klantvriendelijkheid hopen wij uw bestelling te mogen verwerken…


Menu