Painting the Past Old White

Painting the Past Old White is een bijzondere en een hele lichte grijze kleur. Deze tint toont de witte kleur na verkleuring door natuurlijke elementen, waaronder zonlicht. Prachtige, natuurlijke en authentieke beelden worden gecreëerd met deze warme tint.

De sfeer van Old White

U kent het vast wel: een stralende witte muur of wit behang dat na verloop van jaren begint te verkleuren. Over het algemeen bent u hier waarschijnlijk niet blij mee, omdat dit zorgt voor onregelmatige vlekken op uw behang. Echter, de oude witte tinten zijn absoluut niet lelijk door de bijzondere sfeervolle en rustieke uitstraling.

Om daarom op gecontroleerde wijze de prachtige oude wittinten een plaats te geven in uw interieur, zijn de verouderde kleuren zelf geproduceerd bij Painting the Past. Zo kunt u toch genieten van de oude, mooie, zachte en charmante uitstraling zonder dat u bang hoeft te zijn voor een onregelmatig vlekkenpatroon.

Daarnaast is Old White een kleur die afkomstig is uit de New Neutrals & Soft Loft kleurcollectie. De tinten in deze collectie zijn allemaal neutraal, populair, vaak gebruikt en goed te combineren met de kleurtinten van Touch of Colour. Voor kleuromschrijvingen per groep verwijs ik u naar de Painting the Past kleurenkaart.

Gebruik van Painting the Past Old White

Na de bestelling kunt u Old White snel én gemakkelijk aanbrengen in uw woning. Echter, eerst zult u nog wel moeten kiezen voor de juiste verfsoort. Old White is namelijk verkrijgbaar in verschillende soorten Painting the Past verf. Zo kunt kiezen voor Matt Emulsions – de matte, krijtachtige muurverf – of voor Matt of Eggshell Finish – krijtachtige laksoorten voor alle ondergronden –.

Painting the Past Eggshell/Matt Finish is een watergedragen laksoort. Deze lak kunt u gebruiken voor werkelijk alles: plastic, hout, muren, MDF en metaal. Voor het aanbrengen dient u de ondergrond licht op te schuren en grondig schoon te maken. Hierna kunt u de prachtig matte of lichtglanzende lak aanbrengen met behulp van een – speciaal daarvoor bestemde – acrylkwast of acrylroller. Door de toevoeging van krijt ontstaat er een natuurlijk streepeffect bij gebruik van een kwast.

Painting the Past Matt Emulsions is een traditionele, veelgebruikte krijtachtige muurverf met een zachte, fluwelen uitstraling. Deze krijtverf voor muren en plafonds is niet alleen erg populair, maar ook makkelijk in gebruik. Na het goed reinigen van de muren en plafonds kunt u de verf met een kwast of vachtroller in één vloeiende beweging aanbrengen. Het beste resultaat komt tevoorschijn na het gebruik van twee verflagen. Eventuele vlekken kunnen verwijderd worden met lauw water.

Bestelling van Painting the Past Old White

Voelt en proeft u al de sfeer van de Old White verfkleur? Begint uw fantasie en creativiteit al te spreken? Bereken dan snel met behulp van de rekentool het aantal benodigde liters en bestel vandaag nog de verf. Matt Emulsions kunt u al na één werkdag thuis ontvangen!


Menu