Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Painting the Past kleurkaart

Vind u het lastig om op basis van afbeeldingen op Paint-Brush.nl de juiste kleur te kiezen van Painting the Past? Dan is wellicht de Painting the Past kleurkaart iets voor u. Voor een waanzinnige, waarheidsgetrouwe en volledige kleurbeleving kunt u deze kleurkaart gebruiken…

De werkwijze met de Painting the Past kleurkaart

In totaal zijn er ongeveer 103 Painting the Past kleuren beschikbaar. Dit enorm grote aanbod maakt de keuze voor een bepaalde kleur waarschijnlijk enorm lastig. De ontwerpers van deze kleuren hebben daarom al deze tinten ingedeeld in 5 verschillende kleurgroepen. Shabby Chic bevat antieke kleuren, Traditional Colours vertegenwoordigt de eeuwenoude, veelgebruike kleuren, Touch of Colour kent veel felle, vrolijke kleuren, White Poetry speelt met verschillende wit- en pasteltinten en New Neutrals & Soft Loft gaat voor zachte en neutrale achtergrondkleuren.

Van al deze verschillende kleurgroepen is er een prachtige Painting the Past kleurkaart te bestellen. Bij elke kaart is er het doel om u te laten zien wat de uitstraling en sfeer van die betreffende verfkleuren is. Zo krijgt u door handgeschilderde kleurkaarten een goed beeld van de werkelijke kleurdiepte, volheid en sfeer.

De voordelen van de Painting the Past kleurkaart zijn talrijk. Hier worden er maar enkelen genoemd, zodat u toch het nut inziet van een kleurenwaaier.

  • U maakt kennis met de echte kleur na droging.
  • De wonderlijke textuur en structuur van Painting the Past verf is duidelijk zichtbaar doordat de verf is aangebracht met een kwast.
  • Op eenvoudige wijze kunt u verschillende kleuren met elkaar matchen.
  • De kleurenkaart helpt u bij het maken van de juiste keuze.

 

Enkele voorbeelden van de Painting the Past kleurkaart

Om u alvast kennis te laten maken met de wonderlijke wereld van Painting the Past verf en haar uitzonderlijke kleurenaanbod, worden hier een aantal kleuren genoemd. De sfeer die hier omschreven wordt, straalt van de Painting the Past kleurkaart af, zodat ook u in staat bent om deze sfeer te proeven.

  • Painting the Past Loft is een donkergrijze kleur met een warme, lichtelijk blauwe toevoeging. Door dit unieke kleurenmengsel ontstaat er een elegante en charmante kleur. In combinatie met een licht interieur zorgen donker gemaakte meubels of een donkere wand voor een bijzondere uitstraling.
  • Painting the Past Green Tea is een zachte, lichtgroene kleur met een verfrissende uitstraling. Door het zachte karakter van deze kleur zal het niet te overheersend zijn zonder haar effect teniet te doen. Geniet van deze koele, softe wind door uw woning!

 

Kortom, door de Painting the Past kleurkaart leert u uw creatieve geest en fantasie steeds beter kennen. Proef de sfeer, speel erop in en maak zo uw bijzondere woning nog veel mooier. Bestel vandaag nog de verschillende kleurenkaarten op Paint-Brush.nl!


Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!