Painting the Past Mouse – Matt Emulsions verf

Mouse is een kleur van de Matt Emulsions verf van Painting the Past. Deze tint is lichtgrijs en zorgt voor en elegante en warme sfeer. Mouse is uitstekend te combineren met vele andere kleuren voor een mooi resultaat…

Painting the Past Mouse: lichtgrijze muurverf

Mouse is lichtgrijze Painting the Past muurverf met een matte afwerking. Deze kleur hoort namelijk bij de Matt Emulsions collectie, waarbij extra veel krijt gebruikt is voor een mat resultaat. Dit is niet de enige grijze kleur die behoort tot deze collectie, want ook Painting the Past Canvas vormt een onderdeel van deze serie. Doordat Mouse net iets lichter is, bevat deze kleur meer de gevraagde elegantie en klasse.

Binnen de verschillende Painting the Past kleuren op de Painting the Past kleurenstaalkaart bestaat er een groot scala aan grijstinten. Hierbij is het belangrijk om duidelijk de verschillen tussen elke tint te zien. Zo is de ene grijstint warmer dan de andere en zijn weer andere tinten eleganter. Waar Painting the Past Mouse precies tussen hoort, kunt u het beste zelf beoordelen met behulp van de kleurenkaart. Hierop vindt u alle kleuren, zodat u ze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.

Het gebruik van Painting the Past Mouse

Om Mouse, een prachtige Painting the Past kalkverf, aan te kunnen brengen, is het slim om te kijken naar het gebruiksgemak van deze verfsoort. Mouse kan namelijk aangebracht worden op elke ondergrond – vooral op muren en plafonds, zelfs buiten! – zonder het gebruik van een primer. Wel zo makkelijk! U dient alleen te zorgen voor een schone ondergrond, die vrij van stof en vuil is.

De eerste verflaag van Painting the Past Mouse kan het beste bij erg poreuze ondergronden met 10% water verdund worden. Dit bevordert de vloeigraad voor een glad resultaat. U heeft zelf de keuze om de verf aan te brengen met behulp van een kwast – voor een licht gestreept effect – of een vachtroller – voor een glad uiterlijk -. Na 1 uur is de verf al stofdroog en na 6 uur kunt u de verf al overschilderen.

Bij een bestelling van Painting the Past Mouse heeft u de keuze uit een verfblik van 2,5L of een proefpotje van 60mL. Dit laatste is zeker aan te raden als u twijfelt of de verf past bij de rest van het interieur. Met 2,5L kunt u wel 30m2 met een laag verf bedekken! Bestel vandaag op Paint-Brush.nl de zachte, lieflijke grijstint en ontvang na één werkdag uw favoriete verfkleur in huis…


Menu