Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Painting the Past kleurstaalkaart

Wilt u een beter en betrouwbaarder idee krijgen van de werkelijke kleurdiepte en –volheid? Bestel dan vandaag – zonder verdere verplichtingen – een Painting the Past kleurstaalkaart. Met deze kaart is het makkelijker om de juiste verfkleur te bestellen…

Het nut van een Painting the Past kleurstaalkaart

Waarom zou u eigenlijk een Painting the Past kleurstaalkaart bestellen? Om Painting the Past verf te bestellen, is het nodig dat u weet welke verfkleur u nodig hebt. Elke kleur brengt namelijk een andere sfeer in uw woning. Op internet is het vrij lastig om de werkelijke kleur waar te nemen, doordat de waarneming afhangt van uw beeldschermafstelling.

Een Painting the Past kleurstaalkaart helpt u bij het kiezen van een tint uit de collectie Painting the Past kleuren. Deze kleurenkaarten zijn namelijk handgeschilderd en laten daarmee iets doorschemeren van de prachtige verfstructuur en de werkelijke kleur. Hiermee zult u zien dat Painting the Past elke beleving te boven gaat. Daarnaast is het met behulp van deze kleurenwaaier haast onmogelijk om de verkeerde verkleur te bestellen.

Met al de voordelen van deze kleurstaalkaart is het enorm aantrekkelijk om ze te bestellen. Op Paint-Brush.nl kunt u voor een lage prijs – ten opzichte van veel andere verfsites – de waanzinnig goede kleurkaarten bestellen. Met een veilige betaal- en bestelomgeving en het Q-shops keurmerk is het goed om hier uw kleurkaart te bestellen.

Onderdelen van Painting the Past kleurstaalkaart

De Painting the Past kleurstaalkaart is verkrijgbaar in verschillende kleurgroepen. Om een indruk te krijgen van elke kleurgroep, staan ze hier kort omschreven.

  • De Traditional Colours kleurstaalkaart toont de traditionele kleuren die al eeuwen gebruikt worden en nog steeds populair zijn. Voor een klassieke en tijdloze uitstraling kiest u voor deze Painting the Past kleurstaalkaart.
  • De New Neutrals & Soft Loft kleurkaarten tonen de zachte en neutrale kleuren die passen in ieder interieur. Deze warme en onopvallende kleuren laten uw woning vloeiend overgaan in zijn achtergrond.
  • De Touch of Colour kleurenwaaier bevat alle heldere, felle en vrolijke kleuren die goed passen in een kleurrijke omgeving. Vernieuwend, opvallend en verfrissend!
  • Shabby Chic toont u de kleuren waarmee prachtige ‘antieke’ meubels gecreëerd kunnen worden. Deze ouderwetse kleuren kunnen iedere omgeving doen opleven.
  • De White Poetry kleurstaalkaart bevat lichte pasteltinten, waarover een lichte waas getrokken lijkt te zijn. Prachtige hemelse kleuren tonen elke woning om tot een waar paradijs.

 

Ook de prachtige Rustic@ muurverf heeft een eigen Painting the Past kleurstaalkaart. Als u kiest voor deze verf is het daarom ook aan te raden deze goedkope kleurenkaart te bestellen.

Kortom, deze kleurenwaaier bevat uitzonderlijk goede Painting the Past voorbeelden om u de sfeer en werkelijke kleur van de verf te doen proeven. Het zal u wellicht opvallen dat de aangebrachte verf lichte streepeffecten bevat doordat de Matt Emulsions krijtverf een minder goede vloeigraad heeft. Dit is kenmerkend voor elke krijtverfsoort, zodat u daarmee een extreem uniek resultaat bewerkstelligt.


Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!