Painting the Past Wall Primer

Painting the Past doet er alles aan om u zo min mogelijk te belasten tijdens het verfproces. Echter, in een aantal situaties is het toch aan te raden om een primer te gebruiken voor een betere hechting en vollere kleurbeleving. Lees daarom snel verder over de Painting the Past primer…

Gratis Verzending vanaf € 20,-

Uit voorraad in 1 werkdag geleverd

Painting the Past Rustica Primer

Painting the Past Rustica Primer

v.a. 19,50 Per stuk


Wanneer gebruikt u de Painting the Past Wall Primer?

Zoals eerder genoemd, is het bij Painting the Past enorm belangrijk dat u met weinig moeite toch een mooi resultaat kunt bewerkstelligen. Hierdoor zijn er veel soorten Painting the Past verf ontworpen die geen primer nodig hebben, doordat de kwaliteit van de verf zelf al voldoende is. Echter, in een aantal gevallen kan het toch handig zijn om de Painting the Past Wall Primer te gebruiken.

  • Wall Primer is goed om te gebruiken bij sterk zuigende ondergronden bij Painting the Past Rustic. Deze prachtige, marmerachtige Painting the Past muurverf is een erg gevoelige krijtverf die extra zorg nodig heeft bij poreuze oppervlakken.
  • Er wordt geadviseerd om Wall Primer te gebruiken bij ondergronden die geen mineralen bevatten. Mineralen kunnen namelijk zorgen voor een betere binding van de verf. In het geval dat deze niet aanwezig zijn, kan het gebruik van een primer dit natuurlijke bindmiddel vervangen.
  • Als laatste kunnen in enkele gevallen – zie hiervoor de PDF beschrijvingen –, zoals bij sterk zuigende oppervlakken, kleurverschillen ontstaan. Painting the Past primer kan dit kleurverschil voorkomen door het bevorderen van de natuurlijke vloeigraad.

Let op: in de bovenstaande gevallen is er alleen sprake van garantie als u gebruik hebt gemaakt van Wall Primer van Painting the Past. Indien u andere grondverfsoorten heb gebruikt, kunnen wij deze garantie helaas niet meer geven. Houd hier rekening mee tijdens het aanbrengen.

Voordelen van Painting the Past Wall Primer

De Painting the Past Wall Primer beschikt over een aantal fantastische voordelen, waardoor u niet lang na hoeft te denken alvorens u deze grondverf koopt. Bedenk echter wel dat u deze primer alleen in de bovenstaande gevallen hoeft te gebruiken. In de ‘normale’ situaties is het niet nodig om een grondverf te gebruiken.

  • Painting the Past Wall Primer is heel eenvoudig aan te brengen met een normale kwast
  • De Wall Primer is hitte- en waterbestendig, zodat u deze grondverf in elke ruimte kunt gebruiken.
  • Deze primer beschermt tegen vlekken en maakt het mogelijk om de verf met water te reinigen.
  • De grondverf droogt snel, zodat u niet lang hoeft te wachten om de eigenlijke verflaag aan te brengen.

Kortom, deze uitstekende Painting the Past Wall Primer heeft alleen maar voordelen. Bestel daarom deze fantastische grondverf op Paint-Brush.nl en geniet van het resultaat!


    Menu