Meubelverf

Als er een woning opnieuw wordt ingericht, gedecoreerd en geverfd, wordt er vaak in de eerste plaats gedacht aan muren. Daarmee wordt het schilderen van meubels – ten onrechte – volledig vergeten, terwijl met goede meubelverf de meest waanzinnige resultaten geboekt kunnen worden.

Meubels verven met Painting the Past krijtverf en Painting the Past Paste Wax

Onderstaande video laat zien hoe de Painting the Past krijtverf en Painting the Past Paste Wax gebruikt kunnen worden voor het verven van meubels.

Het nut van meubelverf

Zoals hierboven al weergegeven staat, wordt er vaak bij het transformeren van een interieur te weinig gedacht aan de prachtige effecten van meubelverf. Voor het creëren van een waanzinnig decor is het juist van belang om creatief met kleuren en verf om te gaan. Juist door het schilderen van uw oude, vertrouwde meubels met meubelverf wordt er een hoge mate van persoonlijkheid en eigenwaarde toegevoegd. Deze manier van decoratie maakt elke ruimte echt uniek!

Om de prachtige decoratiemogelijkheden van meubelverf optimaal te benutten, heeft u de keuze uit wel 132 bijzondere kleuren. Elke tint is vervaardigd met behulp van de beste mineralen en pigmenten.

Verschillende soorten meubelverf

Zoals u wellicht van ons had verwacht, zijn er veel verschillende soorten meubelverf beschikbaar. Hieronder worden de meest gebruikte verfsoorten weergegeven, zodat u eenvoudig uw favoriete meubelverf kunt onderscheiden en bestellen.

  • Painting the Past Paste Wax is een krijtachtige was die een verweerd effect creëert en tegelijk zorgt voor bescherming van het hout. Voor het nabootsen van antieke meubels kunt u het beste deze meubelverf gebruiken. Deze matte was van Painting the Past is verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe, grijs en blank.
  • Estate Eggshell is een robuuste meubelverf voor houtwerk en metaal binnenshuis. Door de lichtglanzende afwerking en goede afwasbaarheid is deze verf van Farrow and Ball perfect!
  • Floor Paint is niet alleen te gebruiken voor houten vloeren binnenshuis, maar kan ook gebruikt worden als prachtige meubelverf. Met een glansgraad van wel 40% zorgt deze Farrow en Ball houtverf en metaalverf voor een zijdeglans effect.
  • Full Gloss is zowel binnen als buiten te gebruiken en is een hoogglans verfsoort. Met de beeldschone kleuren is deze verf uitermate gewenst in iedere woning.

Kortom, niet alleen bij Painting the Past heeft verf voor meubels, want ook Farrow and Ball krijtverf voor meubels maakt een groot onderdeel uit van het keuzeaanbod.

Waar is meubelverf te koop?

Meubelverf is verkrijgbaar op verschillende sites van Home Design Shops. Als u op zoek bent naar de mooie Paste Wax kunt u een kijkje nemen op Paint-Brush.nl. Op deze website vindt u alle benodigdheden voor Painting the Past verf. Alle verfsoorten van Farrow & Ball, waaronder meubelverf, kunt u vinden op Paint-Paper.nl.

Tips voor het gebruik van meubelverf

Voor het gebruik van meubelverf is het niet alleen belangrijk dat de aflakkleur goed aangebracht is, want ook de voorbereiding speelt een belangrijke rol. Voor het beste resultaat dient u eerst te zorgen voor een schoon en droog houtoppervlak. Hierna hebt u de keuze uit 4 verschillende primers voor houtwerk die u goed dient aan te brengen. Vervolgens kunt u de eigenlijke meubelverf aanbrengen in twee deklagen met de juiste rollers en kwasten van Farrow & Ball.

Ziet u het al voor u wat voor wonderlijke effecten meubelverf teweeg kan brengen? Ga dan snel naar één van de sites van Home Design Shops om de beste verfsoort te bestellen!


Menu