Painting the Past Sealer

De uitstekende Painting the Past Sealer is een dekkende vernis die het onderliggende materiaal of de onderliggende verf beschermt. Door het transparante uiterlijk blijft de ondergrondkleur behouden en zorgt u wel voor bescherming. Lees verder voor meer informatie…

Gratis Verzending vanaf € 20,-

Uit voorraad in 1 werkdag geleverd

Painting The Past Sealer 1 liter

Painting The Past Sealer 1 liter

v.a. 35,- Per stuk


Het nut van Painting the Past Sealer

In iedere woning zijn er voldoende intensief gebruikte ruimten. Deze plaatsen komen vaak in aanraking met water, huidvet of andere stoffen. Deze plekken – waaronder de achterwand boven het aanrecht in de keuken, de muur rond de trapleuning of de muren rondom het toilet – hebben extra bescherming nodig om de onderliggende Painting the Past verf goed te houden.

Die extra bescherming kunt u zelf aanbrengen door het gebruik van Painting the Past Sealer. Deze transparante, goed dekkende vernis is bestand tegen vlekken en vocht en zorgt voor een duurzame afwerking van kwetsbare oppervlakken. Hierdoor zijn deze betreffende plekken goed afwasbaar en wordt er voorkomen dat vuile vlekken intrekken in de krijtverflaag.

Painting the Past Sealer is in feite net zo belangrijk als Painting the Past Wall primer voor het creëren van een duurzame verflaag. Zoals de primer zorgt voor een goed contact met de betreffende ondergrond, zo zorgt Sealer voor een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Op deze manier wordt een verflaag aan beide kanten beschermt. (U kunt Sealer uiteraard ook gewoon gebruiken voor houtwerk en wanden.)

Gebruik van Painting the Past Sealer

Net zoals bij alle andere producten van Painting the Past is ook de Sealer eenvoudig in gebruik. U kunt gelijk over het houtwerk, de muurverf of lak 2 lagen vernis aanbrengen. Bij gladde oppervlakken dient u deze alleen licht te schuren. In alle gevallen moet de ondergrond schoon en STOFVRIJ zijn voor een optimaal resultaat. Met een goede kwast of roller kunt u met 1L Sealer ongeveer 15 – 20m2 dekken. Tussen de eerste en de tweede verflaag is het goed om de vernis 2-4 uur te laten drogen.

Kleurverschil na gebruik van Painting the Past Sealer?

Bij het aanbrengen van Painting the Past Sealer op verf ontstaat er een iets diepere kleurbeleving. Hierdoor is een licht tintverschil mogelijk. Echter, doordat de kleur uit dezelfde pigmentreeks komt, zal dit niet zorgen voor hinderlijke effecten. Indien u dit liever voorkomt, kunt u de afweging maken tussen een betere beschermlaag of behoud van kleureenheid. Wij helpen u graag bij u keuze op Paint-Brush.nl!


    Menu