Painting the Past verkoopadressen

Hoewel de service van Painting the Past online uitstekend verzorgd is, is het vaak toch het prettigst om langs te gaan bij de verschillende verkoopadressen. In verschillende winkels kunt u altijd terecht voor advies en hulp. Lees daarom verder voor alle informatie over winkels…

Verkoopadressen voor verf en behang

Bij Paint-Brush.nl, dé site voor alle producten van Painting the Past, kunt u ook een overzicht vinden van de winkels waar u deze producten kunt kopen.0 Voor het maken van een keuze voor behang of verf kunt u ook altijd eerst een van onze winkels bezoeken. Wij staan graag voor u klaar om alle adviezen en hulp te bieden die u nodig heeft.

Zo zijn er drie winkels waar u terecht kunt voor zowel prachtige verf en behang:

Painting the Past verkoopadres in Zoetermeer:

Den Heijer Woningstoffering
Edisonstraat 17 – Zoetermeer

Maison Woningstoffering 
Coppeliaschouw 12 - Zoetermeer

De Bruin Woninginrichting
Bergweg 27 - Zeist

Deze Painting the Past dealers leveren niet alleen de producten aan, maar voorzien u ook van advies, kleurenkaarten en brochures.

Wat is er te koop?

Op de bovengenoemde Painting the Past verkoopadressen zijn verschillende producten te koop die u helpen uw woning een vernieuwde uitstraling te geven. Zo kunt u denken aan beeldschone Painting the Past verf met de uitstekende pigmentatie en wonderbaarlijke kleurendiepte. De schoonheid en matte uitstraling of zijdeglans afwerking maken uw woning als nieuw. Het doel – elke ruimte de oude Engelse sfeer te geven van landhuizen en kastelen – wordt helemaal overtroffen.

Op de Painting the Past verkoopadressen zijn verschillende verfsoorten beschikbaar. De variatie is voornamelijk aanwezig in de glansgraad. Zo kunt u kiezen voor een extreem matte finish – met een glansgraad van 5% - of juist voor een hoogglanzende finish met een glansgraad van wel 85%. Uiteraard zijn ook verfsoorten met tussenliggende waarden beschikbaar.

Ook Painting the Past behang kunt u vinden op deze verkoopadressen. Deze vorm van wanddecoratie toont ouderwetse patronen en motieven op 2 mm dik vliesbehang. De prachtige motieven kunnen overschilderd worden, zodat u elk behangpatroon kunt krijgen in alle 103 beschikbare kleuren, zoals aangegeven op de Painting the Past kleurenkaart.

De voordelen van Painting the Past verkoopadressen

In het bestel- en keuzeproces van Painting the Past producten zijn er veel voordelen verbonden aan het bezoek van de showrooms en winkels.

  • Bij een bezoek geniet u de volle aandacht van onze medewerkers.
  • U kunt gebruikmaken van het oog voor details en persoonlijke service.
  • De ambachtelijke verwerking van producten komen duidelijk aan het licht.
  • U kunt alle benodigde adviezen krijgen voor uw inrichting.
  • U krijgt een beter overzicht van alle beschikbare producten van Painting the Past.

 

Kortom, de vakkennis en creativiteit van de medewerkers in onze winkels komen ten volle tot hun recht bij een bezoek aan de winkels. Maak handig gebruik van dit aanbod en bezoek geheel vrijblijvend één van onze Painting the Past verkoopadressen!

Painting the Past online kopen!

Heeft u een kleurkeuze gemaakt, dan kunt u de krijtverf ook eenvoudig online bestellen. Wij leveren veelal uit voorraad zodat u de verf de volgende werkdag al in huis heeft. Gebruik onderstaande keuzemenu of de zoekfunctie bovenaan de pagina om uw bestelling te af te ronden.