Painting the Past prijs

In de keuze voor een bepaalde verf- of behangsoort van Painting the Past kan de prijs meespelen. Op Paint-Brush.nl is hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden door te zorgen voor een zo laag mogelijke prijs. Lees verder over de prijzen…

Het aanbod van Painting the Past

Painting the Past kent een groot productenaanbod, waaronder verf en behang. Painting the Past verf bestaat uit een collectie prachtige krijtverven met elegante streeppatronen. Deze verf heeft een mat uiterlijk en is enorm geliefd bij veel beroemdheden. In alle kleuren van Painting the Past kunt u ‘normale’ muurverf verkrijgen. Zelfs met verschillende laksoorten heeft u een uitgebreid keuzeaanbod. Daarnaast bestaat bij lak ook de mogelijkheid om te kiezen voor matte of glanzende producten. De mooiste effecten en schoonste resultaten worden geboekt met dit verfmerk.

Naast verf kunt u ook Painting the Past behang kopen. Deze bijzondere behangsoort is overschilderbaar. U kunt kiezen uit een 6-tal patronen die gemaakt zijn in dezelfde neutrale kleuren. Na het aanbrengen van uw favoriete verfkleur op dit 2 mm dikke vliesbehang, heeft u uw eigen behang ontworpen. De echte experts kunnen zelfs meerdere kleuren verwerken op deze behangmotieven.

Kortom, verf en behang zijn de grootste producten van Painting the Past. Zij doen er daarom alles aan om de beleving optimaal te laten zijn. Door de uitstekende kwaliteit en de bijzondere behulpzaamheid, zult u ondervinden hoe goed deze producten zijn.

Prijsoverzicht van Painting the Past

Zoals hierboven al vermeld staat, is de kwaliteit van alle verf- en behangsoorten van Painting the Past onovertroffen. Deze uitstekende interieurproducten kunnen daardoor enorm lang gebruikt worden, zodat u hiermee streeft naar een duurzaam resultaat. Dit voorkomt dat u na een aantal jaren alweer moet verven of behangen. Daarnaast is er ook gezorgd voor de beste natuurlijke mineralen en pigmenten, zodat de samenstelling van de verf optimaal is.

Rekening houdend met al deze voordelen, is het wellicht duidelijk dat deze producent hier ook iets voor mag vragen. Om u van tevoren al een duidelijk overzicht te geven met wat u kunt verwachten, staat hieronder een tabel met producten en de bijbehorende Painting the Past prijs.
 

Verfsoort

Hoeveelheid

Prijs

Matt Emulsions

2,5 L

€ 63,00

Eggshell Finish

0,75 L

€ 34,00

Matt Finish

0,75 L

€ 34,00

Paste wax

0,37 L

€ 17,95

Rustic@

2,5 L

€ 69,00

Primer

1,0 L

€ 19,50

Sealer (vernis)

1,0 L

€ 34,00

Proefpotje

100 mL

€ 7,95

Kleurenkaart

1

Vanaf € 2,95

Behang

1 rol

€ 37,50

 

Advies voor een verfbestelling

Met zoveel beschikbare kleuren op onze site – in combinatie met de betreffende prijzen – wilt u uiteraard niet de verkeerde verfsoort of verkleur bestellen. Om dit te voorkomen kunt u ten eerste de Painting the Past kleurenkaart bestellen. Deze bestaat uit verschillende kleurgroepen, waarbij u deze allemaal apart kunt aanvragen. Dit helpt u bij het maken van een keuze, aangezien deze kleuren de werkelijkheid tonen na droging.

Bent u er na het gebruik van de kleurenkaart nog steeds niet uit? Met behulp van een proefpotje kunt u alvast ergens de verf op aanbrengen om het gevoel en de sfeer beter te proeven.

Voor meer informatie over de Painting the Past prijzen, verwijzen wij u naar de betreffende link.