Painting the Past kopen?!

Als u overweegt producten van Painting the Past te kopen, is het fijn om te beschikken over wat meer informatie betreffende de verf- en behangproducten. Wij raden u daarom aan snel verder te lezen op deze site…

Producten van Painting the Past kopen

U kunt verschillende spullen van Painting the Past kopen, waaronder voornamelijk verf en behang. Painting the Past verf is een bijzondere krijtverfsoort in verschillende uitvoeringen voor allerlei toepassingen. Zo is er verf voor muren en plafonds, verf voor houtwerk en metaal, buitenverf en nog veel meer. Alle verfsoorten zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en pigmenten voor een beeldschone en volle uitstraling. Met deze verf is het zeker mogelijk om het doel van Painting the Past – de sfeer van Engelse landhuizen en kastelen vertolken – te verwezenlijken.

Painting the Past behang is in de interieurwereld een unieke behangsoort. In totaal zijn er zes verschillende motieven beschikbaar, waarbij elk patroon overschilderbaar is. Door het al bestaande kleurverschil zijn er na het schilderen nog steeds kleurnuances zichtbaar. Dit vliesbehang is extreem makkelijk aan te brengen, doordat u geen behangtafel meer nodig heeft.

Naast behang en verf is het uiteraard ook mogelijk om hulpmiddelen van Painting the Past te kopen. Hierbij kunt u denken aan behanglijm, kwasten, rollers en kleurenkaarten. Voor het volledige aanbod verwijzen wij u naar de website.

Painting the Past kopen

Als u behang of verf van Painting the Past wilt kopen, is het goed om te realiseren hoe de prijs tot stand komt. Deze verf- en behangproducent maakt namelijk gebruik van alleen de allerbeste pigmenten en mineralen zodat het resultaat altijd waanzinnig is. Door de grote hoeveelheid krijt, de toevoeging van marmerpoeder en het matte uiterlijk is het resultaat zacht en tijdloos. Het productietraject is afgesteld op de eisen van nu en de authentieke effecten van vroeger.

Als u met al de voordelen en kenmerken van deze producten de prijzen wilt weten, kunt u klikken op ‘Painting the Past prijzen’. Hier kunt u een overzichtelijk schema vinden met afmetingen, hoeveelheden en prijzen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u Painting the Past online wilt bestellen. Bij eventuele vragen staan wij altijd voor u klaar!