Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Painting the Past kleurenkaart bestellen

Heeft u moeite met het kiezen van de juiste verfkleur voor uw woning? Wilt u een overzicht met alle Painting the Past kleuren? Als u vandaag de kleurenkaarten bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis! Lees verder voor de mogelijkheden…

Voordelen van een Painting the Past kleurenkaart bestellen

  • Met een kleurenwaaier heeft u een duidelijk overzicht van alle beschikbare kleuren.
  • Verschillen tussen tinten zijn goed zichtbaar.
  • Deze handgeschilderde kleurenkaart toont de werkelijke kleur na droging.

 

Painting the Past staat al erg lang bekend als een uitstekende producent van klassieke krijtverfsoorten. Hier houdt het niet op, want elke krijtverfsoort is te verkrijgen in wel meer dan 100 verschillende kleuren! Hierdoor leeft in elk interieur de oude stijl van Engelse kastelen en landhuizen op. Door dit enorme kleurenaanbod zijn er voldoende tinten beschikbaar voor elke woning. In de moderne huizen van nu voelen de kleuren van vroeger zich prima thuis!

Uiteraard zitten er ook nadelen aan het grote kleurenaanbod van Painting the Past verf. Hierdoor wordt het namelijk nog lastiger gemaakt om tot de juiste kleurkeuze te komen. Daarnaast kunnen de kleuren van Painting the Past online anders tonen dan in werkelijkheid. Daarom helpen de medewerkers van Paint-Brush.nl u een handje. Op deze site is namelijk van elke kleurcollectie een kleurenkaart beschikbaar met alle benodigde informatie.

Behalve een goede vergelijking tussen de verschillende kleuren, bevatten deze kleurenkaarten ook uitstekende Painting the Past voorbeelden. U leert hierdoor namelijk de waanzinnig matte en fluwelen uitstraling kennen van deze bijzondere verfsoorten. Elke kleur is handgeschilderd aangebracht op deze kaart, zodat u gelijk kunt zien hoe de kleur toont na droging!

Nog steeds twijfel?

Is er na de Painting the Past kleurenkaart bestellen nog steeds twijfel over de juistheid van een kleur? Bestel dan nu op Paint-Brush.nl een proefpotje met de betreffende tint. Voor de mogelijkheden met deze proefverf kunt u klikken op Painting the Past proefpotje.

Snelle levering van Painting the Past kleurenkaart

Als u eenmaal in het keuzeproces zit, wilt u het liefst zo snel mogelijk een besluit nemen. Paint-Brush.nl houdt daar rekening mee, zodat u hier snel uw kleurenkaart kunt bestellen. Als u vandaag nog voor 12 uur deze kleurenwaaier heeft besteld, ontvangt u hem morgen al in huis! Daarnaast wordt er ook voor gezorgd dat alle verschillende verfkleuren uiteraard op voorraad zijn, zodat u ook deze snel thuis kunt verwachten.

 


Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!