Bezoek onze winkels in Zeist , Zoetermeer en Hellevoetsluis

Painting the Past dealers

Als u geïnteresseerd bent in de bijzondere behang- en verfsoorten van Painting the Past is het verstandig om te weten waar u terecht kunt voor al uw vragen en waar u de gewenste hulp krijgt.

Waarom Home Design Shops de juiste dealer is.

In heel Nederland zijn er talrijke dealers van de alom geroemde Painting the Past producten. Alle soorten Painting the Past verf kunt u in veel goede verfwinkels kopen evenals dat u het Painting the Past behang in de meeste behangzaken kunt vinden. Bij zo’n grote overvloed is het verstandig om daarom te kiezen voor de dealer met de beste adviezen.

Paint-Brush.nl is één van de websites van Home Design Shops. Deze dealer vindt het enorm belangrijk dat u niet alleen de beste kwaliteit ontvangt, maar ook goede hulp bij uw unieke wensen. In elke woning en ruimte wordt er gestreefd naar eenheid en harmonie. Om die reden verkoopt Home Design Shops onder andere zowel verf als behang van Painting the Past online. Samen met de bijzonder showroom in Zoetermeer kunt u verzekerd zijn van een uitstekend advies én een uitgebreide service.

De Painting the Past verkoopadressen zijn veelvuldig, maar ook met zijn volledige showroom is Home Design Shops compleet. Werkelijk overal is aan gedacht en u kunt altijd bij hen vrijblijvend (tijdens kantooruren) of op afspraak (’s avonds) terecht.

Painting the Past online bestellen

Uiteraard bent u niet verplicht om naar de showroom te komen, want ook online kunt u alles van Painting the Past bestellen. Op Paint-Brush.nl (en de vele andere sites van Home Design Shops) staan alle nodige adviezen en producten vermeld. Daarnaast is altijd de GRATIS Painting the Past kleurenkaart te bestellen. Hiermee kunt u ook genoeg advies en informatie inwinnen om uw woning te veranderen. Zelfs alle Painting the Past prijzen kunt u overzichtelijk op internet vinden.

Kortom, er zijn diverse Painting the Past dealers, maar er zijn maar enige dealers – waaronder Home Design Shops – die u van begin tot eind volledig helpen door middel van advies, goede service en de juiste producten. Wij zien uw bestelling daarom graag tegemoet, zowel via Paint-Brush.nl als via onze showroom. 


Ontdek ons assortiment. Keuze uit meer dan 50.000 woonproducten!